tiistai 7. toukokuuta 2013

Kurkistus punaisen tukan alle

Oon vähän tuuliajolla taas vaihteeksi, suunta hukassa. Jossain ihme kuplan sisällä kai, lasken salaa päiviä kesäkuuhun. Enää ei tunnu hienoimmalta 18-vuotissynttärit koska ikä, vaan mahdollinen syntymäpäivälahja -Kuvat Google

Nojooo olishan tonne Tukholmaan ollut mahdollisuus tossa taannoin lähteä, mutta oli niin paljon asioita kesken kun olis tarvinnu tarttua toimeen, mummin hautajaiset ym. Niin se sitten aina vaan jäi & toi viikonloppu vietettiin muuten mukavasti. Mun on ollut silti tarkoitus jo useamman aikaa päästä Tukholmaan, vanhempani käyvät siellä usein. Nyt voisi olla minun vuoroni.

Kuntosaleilussa ollut pieni tauko. Keskellä viikkoa olevat pyhät sekoittavat paljon, myös lisääntyvä työn määrä koulussa. Koitan kerätä luuni niin pian kuin mahdollista. Lenkeillä on ollut mukava purkaa paineita, kuunnella ympäröiviä ääniä ja sitä rataa. Eli lenkkeilystä en ole luopunut, vaikka salista on ollut nyt "lomaa". Harmitusta ja väsymystä lisää pahentuvat allergiaoireet, välillä on tosi kuumeinenkin olo lääkkeistä huolimatta, kurjaa, tukkoisuus on ihan hirveetä :( Yksi "helpotus" on huomenna loppuva autokoulu, vaikka harmittaakin toisaalta että se loppuu :-D Se on ollut koulu, jossa viihdyn.
Mulla on tosi paljon "luvattuja" aiheita, joita on toivottu ym. 
Nyt kuitenkin vielä kerran toivon teiltä lukijoita jotain osviittaa siitä

MISTÄ MINÄ KIRJOITTAISIN?

6 kommenttia:

 1. Kirjota musta <333
  tai tee myday (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitäääää ;( ? T.ida enjaksanutkirjautua

   Poista
  2. Jaa joo puolet mun kommentista on näköjään jääny tulematta.....
   Niin että hyviä ideoita :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kestipä tajuta :D mut joo, joo, ihan varteenotettavaa

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)