lauantai 8. kesäkuuta 2013

Never too old for Moominworld

Lähdössä Muumibussille!

Leevi & kattilapäinen Hosuli :-)


Tiuhti ja Viuhti... :-)

Jee, muumimaailmaan!!!


Paluumatka oli hyvä suorittaa Artun sylissä ja katsella kun muut tyytyivät apostolinkyyteihin... :)

Eilen oltiin siis Saran, Leevin, isosiskon, äitin ja Artun kanssa Muumimaailmassa Club Onen siivittämänä. Muumikuljetukset oli ilmaisia kuin myös sisäänpääsy.
Tulin huomanneeksi että paras tapa olla lapsen kanssa on heittäytyä itsekin lapseksi - niinkuin näkyy, kaikkialle tuli mentyä Saran perässä. ^^ Arttu oli sitten enempi Leevin kanssa ja isosisko ja äiti tyytyivät vahtimaan kokonaisuutta :-)
Syötiin kohteessa omia eväitä, vain nestettä oli pakko käydä ostamassa koska oltiin tottakai pakastettu 11kpl trippejä ja nehän sitten oli ja pysyi umpijäässä... :-) hehe. Ja oikeastaan muumibussille asti Sara luuli lähtevänsä vain eväsretkelle, koko juttu oli hänelle yllätys :-)
Muumimaailma on muuttunut hurjasti siitä kun itse olin pieni, mutta kaipa se on nykyajanmukaista sitten, että joka paikka tursuaa mainontaa ja rahaa :-) Pääasia että niiltä osaa sulkea silmänsä. Kyllä Muumimaailma on melkein 18-veellekin vielä tosi kiehtova paikka, kuin myös muumikirjat! Saraa tosin ei kauheasti vieläkään viehättäneet eloon heränneet satuhahmot, joten jätetään se Disneylandista haaveilu vielä hetkeksi. Nautin Saran kanssa täysin siemauksin seikkailuista Kailon saarella, ja vähän olin kateellinen, kun en viitsinyt itse tunkea isoa persaustani liukumäkeen. <3

Nimipäiväni kunniaksi käytiin vielä illalla Artun kanssa syömässä Hansassa, ja katsomassa Hangover 3. Elokuva oli hyvä, ja ilta hauska :-) Viimeinen perjantai ala-ikäisenä, ihan kuin se jotain muuttaisi, että ikää tulee lisää... Enköhän tämänkin postauksen perusteella ole aika Peter Pan. :-)

4 kommenttia:

 1. Saran hymy on kyllä yltiösöpö!!!!! XD

  VastaaPoista
 2. Muumimaa kyllä nii ihana paikka ja tuli näistä kuvista heti mielee ku pikkusena siel onnellisena seikkaili. Uuestaan! t. nyt jo 16 v.

  http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä... niin tais joku kaheli 18vee-kin siellä tehdä.... :D

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)