torstai 6. kesäkuuta 2013

Siivet auki


Huh, moikka kaikki!
Kaikki tämän postauksen kuvat tulee yhdessä läjässä koska.... laiskuus. KLIKKAA KUVAT SUUREMMIKSI! :-)
Viikko on huristanu ohi nopeeta...
Sunnuntaina toivuttiin paardeista... ja 
maanantaina mulla alkoi kesälukio! Käyn Turussa kemian kurssia joka ma-pe ilta kahden viikon ajan. Onhan toi aika rankkaa ja yritän ottaa opiskelun niin tosissani kuin mahdollista. :-)
Tiistaina kuitenkin hölläiltiin jo vähän, kun lähettiin Siirin kanssa seikkailemaan paikallisbussilla.... Ja paluumatkalla tajuttiin etten mä kerkiäkään enää kotikylän bussiin ollenkaan ja se oli sitten illan viimeinen, eli suuntana Siriin kotikylä ja kotiin soitto, että mut haettiin sitten hukkareissulta kotio... Siiri toi myös ihania tuliaisia Lontoosta  :----)
Keskiviikkona lukiotunnin jälkeen lähettiin Idan, Saken ja Artun kanssa Ruissalon rantaan ja mä urheesti luin siellä kemian läksyjä kun muut ui. Mä en sit oo yhtään meri-uimis-ihminen ja viihdyn enemmän kylpylöissä, joten mulle sopi hyvin tämä tavaroidenvahtimisduuni. :-) Lisäksi Ida antoi mulle syntymäpäivälahjani, jonka sain avata samantien. <3
Tänään torstaina pyörin Idan kanssa kaupungilla ja parilla kaupalla. Mitään ei pitäny myöskään Idan ostaa mutta naiset tuntien... Naiset x2 tuntien... :D Hehe. Hauskaa oli viettää aikaa ja sit mönki Arttukin käymään Turkkuses. :-) 
Tällaisen kertakäyttökameran ostin Tukholman matkaa varten (ks. edellinen postaus) Clas Ohlsonilta. Niin söpö!!

Clas Ohlsonilta lähti mukaan myös paristoilla toimiva radio kympillä ja mintunvihree-valkopalloinen rantafiltti. Tosi käteviä molemmat, enää rantakamu puuttuu!


Kynnet 6.6.2013 (Varpaankynsissä syntymäpäivälahjaksi saatua lakkaa, Sormissa IsaDora Glamour White ja BikBokin valkoista nail caviaria)

Vas. ylhäällä: kengät DinSko Oik. ylhäällä paidat Cubus & BikBok
Vas. alhaalla MicMac aurinkolasit Oik. alhaalla kengät H&M
Ruissalo


Viime viikon ostoksia; irtoripsiä, kynsilakkaa, mustaa nail caviaria, korvikset, hiusliitua

Synttärilahjani Idalta, anopilta, Sakelta (ja kuulemma Artultakin) <3: 20€ lahjakortti KappAhliin, We Care Iconin kynsilakka sävy 12 Perfect Fuchsia & kauniit korvakorut :--) KIITOS <3 :-) 

Tältä näyttää nyt mun Tukholma-laatikkoni:

Eli siellä on
  • valkoinen rusettipikkulaukku
  • valkoinen höyhenkaulakoru
  • kertakäyttökamera
  • albumi, johon tulee kuvia ja muistoja matkasta
  • harmaat ballerinat
  • korvikset matkalle

Tässä korvikset jotka ovat jo tuolla Tukholma-laatikossa. Sain nämä Siiriltä Lontoonmatkalta <3 ja ne ovat osa hienoa tuliaistani. :)

Kangaskassi, joka toimii koululaukkunani! Tosi kätevää, kas kun en oo ennen hoksannut että kangaskassi on näin hyvä. :D

Arvatkaas mihin huomenna menen lasten (Artun, Leevin & Saran) ja äitini, ja isosiskoni kanssa ennen lukiotunteja?



2 kommenttia:

  1. Hehhe, me naiset matkassa.. ''Älä Suvi anna mun ostaa mitää!!!'' .... ja miten taas kävikään........ Oot huono vahtija ;( !

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)