sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Pohjanmaa-Pirkanmaa-Varsinais-Suomi

// KLIKKAA KUVIA SUUREMMAKSI //

Siinähän se viikonloppu taas menikin, pääasiassa kokoajan johonkin liikkumassa jollain tavalla.
Perjantaina tosiaan lähdin kohti Seinäjokea, pyörin siellä muutaman ajan ja sitten Kurikkaan. Istuskeltiin sohvalla ja menin nukkumaan joskus kymmenen jälkeen, univelkoja riitti taas karhuttavaksi kun mulla menee aika aina johonkin sättäämiseen... :D
Lauantaina sitten lähdettiin murun, Idun, anopin ja Sakken kanssa Seinäjoelle tekemään ostosreissua. Ida löysi vaikka mitä kivaa itselleen ja mä en ostanut kuin korvakorut :) Idan blogissa myös vähän muuta jännää mitä tolla reissulla tehtiin, syötiin kesän ekat pehmikset vaikka ulkona satokin melkeen räntää :D!!
Tässä nyt mun koko oikea korva, itseasiassa nämä kaikki on Seinäjoelta peräisin :-)
Iso timantti rustossa & pienemmät kaksi pehmytkudoksella Sepon kulta
Alimmat blingi-helmiriippukorvikset Glitter 14,90€ (sterling silver)


Sitten tänäaamuna lähdettiin murun kanssa kohti Tamperetta ja tavattiin mun ystävä Riikka :) Häntä odotellessani kerkesin Skopunkteniin...


Ja rakastumaan ihan liikaa näihin kenkiin ja nyt mua suorastaan v*tuttaa että jätin ne sinne kaupan hyllylle. 
Noh, kun tilaisuus tulee...

Sitten mun sisko haki meidät Tampereelta Lempäälän Ideaparkkiin. Siellä on huisisti kauppoja ja muutenkin periaatteeni "vierailla mailla" on koluta sellaisia kauppoja, joita ei lähimmästä kauppakeskuksesta löydy. Ideaparkissa onkin New Yorker, johon säntäsin sisälle:

Löysin heti ihanan vaaleanpunaisen ristipaidan, joka maksoi 12,95€.



Kokeilin huvikseni heittää ton bleiserin tohon päälle, vois olla hauska paita sellasenkin alle. :)

Sitten se perimmäinen syy, miksi alunperin perjantaina päätin jäädä Seinäjoelle: H&M Divided-merkki myy pieniä "niittipusseja", joilla voi tuunata vaatteita. Nämä olivat kuitenkin loppu ja soitinkin samantien Ideaparkin myymälään, ja nämä odottivat minua sitten nimelläni :)

Nämä farkut ovat ne samat lököfarkut jotka minulla oli yliopistovierailulla, nyt vain lyhennettynä versiona;) Tein oikeaan lahkeeseen pienen yksityiskohdan kultaisilla niiteillä.



Niittipussi 4,95€


Ja sitten vähän huijausta... Olishan tuolla Raisiossa Cubus mutta Saijakin poikkesi viimeiseksi ennen lähtöä sinne. Kuvan alla kerrotaan mikä on mistäkin :-)


Turkoosi-pinkki pääkallohuivi 3,95€ New Yorker
Haircuffit 2,50€/kpl Glitter
Aurinkolasit 9,90€ -30% Cubus
Leopardikuvioinen iso huivi 12,90€ -30% Cubus



SARA <3
Lisäksi lauantaina käveltiin illalla kolmisen kilometrin lenkki ja nukuttiin hyvin, pitkiä yöunia :) 
Kaikinpuolin ihan mukava viikonloppu, paljon tuli liikuttua jalan :) 



ps. inspraation diy-housuilleni sainjanninamaria-blogista, kopioida en halunnut vaan puhdas inspiraationlähde. :--) housuilla on jokin tarkoitus, joka selviää viikon lopulla ;)

6 kommenttia:

  1. Kivat noi sun tekemät housut (:: !!noi niitit (= !!

    VastaaPoista
  2. voi kiitos paljon, kivaa että inspiroiduit mun tuunailuista!! :)

    VastaaPoista
  3. Moikka! Löysin ihan sattumalta tän sun blogin! Kiva kuulla sun kuulumisia pitkästä aikaa! :) käy kurkkaamassa mun ja Nallen blogia: mahtinalli.blogspot.fi :)

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)