torstai 23. toukokuuta 2013

Can't hold me

Vielä yksi ostospitoinen postaus. Nyt on kevään ostokset tehty, kävin äitini kanssa kahdestaan pikaisilla asioilla eilen teoriakokeeni jälkeen. Seuraava piipahdus lienee ehkä kesäloman alussa jos tulee jotakin kivoja alennusmyyntejä. Nyt metsästettiin lähinnä kesäksi juhlavampaa vaatetta, mutta eihän se koskaan yhteen riepuun jää - vai jääkö sinulla?
Farkkumekko KappAhl
valkoinen paita H&M


Sukat H&M


Nilkkaketju&varvassormus Glitter (ihan tosi)


Shortsit KappAhl



Paita ja vyö KappAhl
Tää paita ei ihan pääse oikeuksiinsa tässä. Koitan tässä tulevaisuudessa & jos sattuis vaikka paremmat ilmat niin saada Artun taas kuvailemaan / jonkun kamun :)

Helminauhat silmämeikkiin, Glitter

Koru Glitter
Tein siis reklamaation hajonneesta lompakostani, ja koska olin ostanut tuotteen tilalle jo uuden samanlaisen, sain valita 11,90€ hintaisen tuotteen. Tässä se on, maailman ihanin kaulakoru!

Kesän Pyhät Kirjat, kemia&abi-terveystieto
Tänään oli englannin koe ja hienosti meni. Lisäksi kävin kahdella eri kävelylenkillä. Olen myös nyt virallisesti Turun kesälukion oppilas! 
Blogiin ajattelin väsäillä muutaman arkisemman postauksen, esimerkiksi miten koepäivät yleensä mulla menee ja miten ajattelin kesän ajan pitää rytmiä yllä. Fysioterapiakäyntien saralla on myös uutta juttua, ja tosiaan salitauko kesäksi, kun käyn tallilla ja liikun ulkona paljon enemmän. Siitepölyt ovat olleet myös tosi paha riesa, on ollut kauhean tukkoinen ja huono olo kaikista lääkkeistä huolimatta, tuntuu että ne sitten lopulta pahentavatkin oloa, ainakin väsyttävät kauheasti. Lääkäriajan sain vasta kesäkuulle. Nyt onneksi lämpötilat hieman hellittivät & sade huuhtoi paljon siitepölyä pois, sen johdosta olinkin tänään kahdella kävelylenkillä, ihanan hapekas ilma! Huomenna aion varmasti myös mennä, ja Sara tulee viettämään perjantaita tädin luo. Tuntuu mukavalta! Voin ihan hyvin, oon semityytyväinen kaikkeen. Lauantaina nuorisoparlamentti on mukana järjestämässä kevätjuhlia :)



Muistuttaisin vielä että ihan sama mitä paskaa kommenttilootaan jauhetaan, vain asialliset kommentit päätyvät näkyville. Okei, luen kyllä kaikki hyi vittu olet läski-kommentit, mutta ette te niiden lähettelijät hyödy niistä mitään, sillä kukaan ei tule koskaan näkemään sanomisianne. Kiitos kuitenkin, mutta pitäkää huolta että itse pysytte ihannemitoissanne, huolehdin kyllä omistani niin hyvin kuin kykenen, kiitos. <3 On se metkaa, että olen useasti täällä blogissani kertonut lenkkeilystä, salilla käymisestä yms. ja ilkeäsävyisissä kommenteissa kerrotaan kuinka mun pitäisi laihduttaa ja jos kerron salikäynnistä, olen liian lihava tms. anyways. Eli ollaan siis lihavia eikä tehdä asialle mitään, kun kumminkin se on väärin ? Sori, mutta kyllä mä muuten teen, sanotte sitten mitä hyvänsä. Ja ykskään teidän kommentti ei saa mua tuntemaan oloani sen huonommaksi. Mä olen harvinaisen onnellinen nuori naisenalku. 

8 kommenttia:

  1. Mun mielestä on niin hienoa että oot löytänyt uusia harastuksia, meinaan just tota salilla käyntiä ja muuta:) kannustat muitakin sillä terveellisempään elämään. Oon ihan varma että tuut pääsemään omiin tavotteisiis ja näytät kaikille niille ilkeilijöille että mistä sut on tehty. Luulempa että kaikki tollasiä älyttömiä kommentteja lähettävät ihmiset ovat vaan katkeria, etteivät itse saa otettua itseään niskasta kiinni ja tekemään muutoksia. Vaikeaahan se on....mutta sä oot hyvässä alussa äläkä missään nimessä anna noitten kommenttien vaikuttaa sun innostukseen, sitähän ne ihmiset juuri eniten haluaa! Toivotan sulle onnea ja sitkeyttä ja kannustan sua ihan kympillä (:

    VastaaPoista
  2. Hyvä asenne Suvirakas ♥ se on hyvä tulla anonyyminä kommentoimaan idioottimaisuuksia, ja kun itse kyseiset anonyymit ovat itse niiiin täydellisyyksiä..

    Silmiini pisti noi helminauhat ;o ! Sun täytyy joskus näyttää mulle miltä ne näyttää livenä ;) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti ku on hermot kerätty että on kärsivällisyyttä kokeilla niitä :D Ja kiitos muuten <3

      Poista
  3. Sen verran nyt pakko sanoa, että on se toisten kyllä hyvä tulla anonyyminä kommentoimaan toisille ilkeyksiä ja lapsellistahan se on myös. Mutta sen verran nyt kumminkin sanon, että tuskin ne anonyymitkään kaikki niin tyhmiä ovat, että kommentoisivat toisen blogiin tuollaisia "oot ihan sairaan läski" tms asioita. Onhan siinäkin pointtinsa toiset voivat olla kateellisia, kun joku saa otettua itseään niskasta kiinni ja muutettua elämäänsä sekä itseään niin henkisesti kuin fyysisestikin. Mutta sehän on vain hyvä asia, että joku saa tehtyä niin suuren päätöksen. Mutta eipä minulla muuta kuin hyvää jatkoa ja jatkahan samaan malliin, oot päässyt jo hienolle alulle :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä anoissa kun on yleensä valitettavasti kaksi ryhmää ja kovin usein tänne eksyy näitä sahanpurupäitä :/ MUTTA kyllä on ollut fiksujakin anoja, ei siinä mitään, kiitos heille :-) ja sulle, samoin!

      Poista
  4. Ei sussa oo mitään vikaa. Ne on ne vihaajat, joissa on jotain vikaa. Jos sä haluat laihduttaa ni sitten teet sen itsellesi, et muille! Raivostuttaa tuollainen käytös, ku ei voida pikkuhiljaa rueta arvostaa toisia. =(
    Ja mulla ei tosiaan jää yhteen ostokseen ikinä. Aina löytyy jotain mukaan. xD Tosi siisti toi farkkumekko...

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen ja kaikkiin julkaistuihin kommentteihin vastataan! :-) Muista hyvä mieli ennen kuin kirjoitat! :-)